Descopera o reteta simpla si delicioasa de frigarui aperitiv cu mozzarella, rosii cherry, ridichi, ardei gras, masline si busuioc proaspat. Colorate, sanatoase si pline de savoare, aceste frigarui sunt ideale pentru petreceri, mese festive sau gustari rapide. Afla cum sa le prepari usor si cum sa le servesti pentru un efect spectaculos!
Pregatirea ingredientelor
Spala bine rosiile cherry, ridichile si frunzele de busuioc.
Taie ardeiul gras in cuburi mari, potrivite pentru frigarui.
Asamblarea frigaruilor
Pe fiecare bat de frigaruie, alterneaza ingredientele dupa preferinta. O varianta echilibrata ar putea fi:
O bila de mozzarella
O frunza de busuioc
O rosie cherry (rosie sau galbena)
O maslina (verde sau neagra)
O ridiche
Un cub de ardei gras
O alta bila de mozzarella
O maslina si o frunza de busuioc la final
Servire
Asaza frigaruile pe un platou.
Stropeste-le cu putin ulei de masline si asezoneaza-le cu sare si piper inainte de servire.
Incearca si reteta de rulouri aperitiv cu legume la grill si branza, rulouri din foietaj cu sunca si cascaval sau rulada aperitiv su sunca si branza. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii